OnlineBusinessPartners_Strategiesessie

Marketingtraject

Samen gaan we doelgericht aan de slag!

Zoek je een marketingpartner die strategisch met je meedenkt, maar ook de coördinatie van je marketing- en technische zaken uit handen neemt? Die focus aanbrengt en ervoor zorgt dat je niet harder maar slimmer gaat werken met meer plezier? 

Herken je dit?

Je hebt mooie ideeën voor je bedrijf. Maar op de een of andere manier weet je ze niet om te zetten in consistente acties.

Natuurlijk zit je niet stil en werk je hard om die ideale klanten aan te trekken. Je weet ook precies hoe je ze moet helpen en je aanbod heeft een gigantische impact op het leven van je klanten.

Maar als het op je marketing aankomt – dat leidt tot nieuwe aanvragen terwijl jij je kunt blijven concentreren op je expertise – loop je vast.

Je blijft je het gevoel houden dat er meer in zit. Je weet alleen niet goed aan welke knoppen je moet draaien om je marketing voor je te laten werken, zonder dat het je extra tijd kost.

Hoe dat komt?
Je mist de strategie en tactiek om jouw doelen te verwezenlijken.

Laten we samenwerken

Ik help kennisondernemers naar een concrete marketingaanpak om te groeien en niet harder maar slimmer te werken.

Dit doe ik door een ijzersterk actieplan en coördinatie van de uitvoering. Zo houd jij focus op je klanten en laat je alle marketing, data & techniek met een gerust hart aan mij over.

Ik help je in 3 stappen.

Ambitie – actie – analyse

Ambitie: Op basis van jouw wensen en ambities gaan we aan de slag met je strategie, hét fundament voor je marketing.

Actie: Dit vertaal ik door in een concrete roadmap met actieplan die we in werking gaan zetten.

Analyse: Op basis van data meten en optimaliseren we je conversies.

OnlineBusinessPartners_Strategiesessie

"A goal without a plan is just a wish"

OnlineBusinessPartners_Structurele ondersteuning

De resultaten?

Structuur met een marketingsysteem dat voor jou werkt doordat je precies weet aan welke knoppen je moet draaien

– Meer leads en klanten die consistent bij je binnenkomen 

– Meer tijd omdat jouw marketing het werk voor je doet en je ontzorgd wordt

Focus op jouw zone of genius

– Meer plezier in het ondernemen

 

marketing traject

Mijn bedrijf liep al heel lekker, maar ik wilde naast mijn 1-op-1 trajecten mijn passieve inkomen laten groeien en hier liep ik in vast.

Zeker met mijn zwangerschapsverlof dat voor de deur stond, wilde ik hier actie op ondernemen zodat ik tijdens mijn verlof inkomen zou blijven houden zonder dat het me tijd kost. 

Ik wist vooral dat het me veel energie en tijd zou kosten om het wiel zelf uit te vinden met nieuwsbrieven, e-books, nieuwe pagina’s op mijn website, etc. Ik heb natuurlijk wel zelf mijn online academie opgezet en ben actief op social media, maar vond het wel lastig om verder zelf stappen te zetten qua marketing en en gestroomlijnd proces neer te zetten.

Na een oproepje werd Daniëlla door meerdere mensen aanbevolen en toen ik haar sprak had ik direct het gevoel dat ze begreep wat ik wilde en hierin echt op mijn situatie meedacht. 

Het is onwijs fijn om met Daniëlla samen te werken. Ze heeft verstand van zaken, weet wat werkt op marketinggebied en tegelijkertijd vind ik dat ze de kracht heeft om heel dichtbij haar klant te werken. 

Mijn doel is ruimschoots bereikt! Terwijl ik met mijn pasgeboren baby op de bank zat, verkocht ik aan de lopende band online cursussen. Daarnaast hebben we zaken aan mijn website geoptimaliseerd waardoor mijn vindbaarheid en het aantal downloads van mijn e-book een stuk hoger is geworden. 

Maar niet minder belangrijk is dat ze me in alles het gevoel heeft gegeven dat we mijn bedrijf naar een volgend niveau tillen zonder dat ik daarin mijn eigen ideeën of waardes heb hoeven loslaten. Ik heb het gevoel dat we alles wat we hebben gedaan heel dichtbij mijn eigen bedrijfsvisie hebben gehouden, en dat is ook super veel waard.  

Lisse van de Groep

HONDENGEDRAGSCOACH 

Hoe gaan we te werk?

1. Ambtie:
Deepdive met marketing (actie)plan

Je ontvangt eerst een vragenlijst. Aan de hand hiervan gaan we tijdens de kickoff in op je ambities voor de komende en lange termijn. Ook duiken we in je huidige strategie, data en over je huidige aanpak en klantreis en maken we een aanzet voor je marketing (actie)plan, dat ik verder voor je uitwerk en met je afstem in de eerste maand.

2. Actie:
Tijd om je plan in actie te zetten. We gaan gericht aan de slag met de besproken aanpak. 6 maanden lang ben ik je sparringpartner, geef ik je proactief advies en coördineer ik de uitvoering. Waar nodig kun je een beroep doen op mijn team aan specialisten.

3. Analyse:
Ik werk op basis van relevante data, zodat we inzicht hebben in wat werkt en waar we kunnen optimaliseren. Ik voorzie je van realtime, overzichtelijke rapportages. Denk aan data over je website, mailings, webinar, advertenties, vindbaarheid in zoekmachines etc.

Marketing is breed. Daar schuilt ook meteen een valkuil om veel verschillende dingen te gaan proberen. Mijn werkwijze is om vanuit focus aan de slag te gaan. We gaan gericht te werk om de code te kraken welke aanpak het best voor jou werkt.

No more trial & error…

Marketingtraject 6 maanden

  • =Deepdive met uitgewerkte roadmap & actieplan (maand 1)
  • =Coördinatie van de uitvoering van je plan
  • =Data analyse en rapportage
  • =Optimaliseren van de resultaten
  • =2-wekelijkse adviescall
  • =Al mijn bewezen templates en instructies die je nodig hebt
  • =12/5 support voor al je vragen
marketingtraject coach

Ik zat in een fase in het ondernemerschap dat ik de structuur en focus even kwijt was. Mijn programma was op een laag pitje komen te staan en deze wilde ik vernieuwen en lanceren. 

Eerder had ik al eens contact met Daniëlla gehad en ze dacht helemaal vrijblijvend met me mee in de stappen die ik kon nemen. Daarom twijfelde ik niet om met haar aan de slag te gaan om mijn bedrijf weer een boost te geven. 

De combinatie van haar persoonlijkheid, positiviteit, veel tips, templates en duidelijke schop onder mijn kont maakten de samenwerking niet alleen prettig maar ook met duidelijke resultaten.

Door onze samenwerking heb ik weer structuur, mijn programma is met succes gelanceerd en ik krijg aan de lopende band nieuwe klanten in mijn programma vanuit mijn wekelijkse webinar. Ik heb duidelijke doelen en vooral ook weer energie om verder te gaan.

Daniëlla is een topper die niet alleen een leuk mens is maar vooral mega veel expertise heeft, een totaal pakket! Het ondernemen is weer echt leuk, dankzij haar!

Nicole Bunschoten

OPLEIDER | COACH VOOR VA’S 

OnlineBusinessPartners_Home_Daniella

Het gezicht achter OBP

Daniëlla Tuik

Met 15 jaar ervaring als marketeer, manager marketing, content & traffic en MT lid, heb ik de media ingeruild voor het ondernemerschap en ondersteun ik ondernemers en bedrijven in de dienstverlenende sector met hun marketing.

Van hieruit weet ik hoe ik jou kan helpen om stappen te zetten richting een haarscherpe strategie en actieplan om je ideale klant aan te trekken.

Ik heb een team aan specialisten die we waar nodig kunnen inschakelen voor de uitvoering.

Drijfveren:
Verbinding, resultaat, plezier en vrijheid

Talenten:
Doelgerichtheid, doorzettingsvermogen, grensverleggend, focus en leiderschap

Passie:
Muziek, water(sport), spontane acties met vrienden, vakanties (de semi-luie variant), mijn 3 mannen en mijn stoere prinses.

"Klaar om actie te ondernemen?"

Voordat ik met Daniëlla aan de slag ging zat ik met mijn handen in het haar..

Mijn focus was op social media maar ik was me er bewust van dat ik automatisering, e-mailmarketing in wilde zetten voor mijn online trainingen en samenwerkingen met mijn ideale klant. Het verstarde mijn handelen. Mijn website stond nog niet, landingpagina’s, plugins maakten mij onrustig, funnels gaven me de bibbers.. Ik had altijd een ‘onaf’ gevoel.

Sinds we samenwerken gaan we als een raket. Je kunt het magic noemen. Daniëlla pakt lekker aan, is super kundig en zorgt voor een lach waar ik normaal in de stress zou schieten.

Niets is haar te veel. Het stroomt. Ik had echt niet verwacht dat we in zo’n korte tijd al zoveel zouden kunnen bereiken.

Ik ben blij dat zij er is & mij de goede richting uitstuurt.

Liesbeth Bravenboer

SOCIAL MEDIA CONTENTMARKETING COACH & EIGENAAR PAKT CONTENT

 

Door het marketingtraject worden zaken echt in gang gezet.

Zowel vanuit de inhoud als data wordt veel kennis gedeeld waar we samen mee aan de slag gaan en waarin ik ontzorgd word. Erg prettig, want ik ben al druk genoeg.

Nu staat er een duidelijke strategie en zitten mijn marketingacties inhoudelijk echt goed in elkaar. 

Willem Nooij

SPECIALIST IN CONTINU VERBETEREN EN FOUNDER VAN COIMBEE