Wil je vanuit een fijne energie en plezier groeien met je bedrijf?

Moeiteloos ondernemen met een ijzersterke strategie die bij jou past

 

Ondernemen met een strategie die bij je past én die ook nog eens werkt en leuk is? 

Nee, je hoeft geen boekwerk aan een salespage door te scrollen. De oplossing is namelijk in 1 zin uit te leggen.

De balans tussen intuïtie en strategie.

Is it that simple? Nee, natuurlijk niet. Waar de ene ondernemer alle tips en marketingstrategieën naarstig consumeert, de ander manifesteert tot ‘ie een ons weegt en weer een ander maar blijft zoeken naar wat ‘ie nou eigenlijk écht wil, zijn er een stuk minder die hierin de balans te pakken hebben.

Dit zijn toevallig wel de succesvolle ondernemers.

Mindset en strategie

Business & Buddha

Ben jij klaar voor die volgende stap die al een tijdje in je hoofd speelt? Dan is dit je moment.

Wij, Jiska van den Brink – Moderne Mindfullness & Ademwerk coach en Daniëlla Tuik – Marketing Strateeg, hebben de handen ineen geslagen en starten op 5 september met een gloednieuw en uniek groepstraject:

Business & Buddha.

In 12 weken maken we korte metten met de innerlijke stemmen die je kleinhouden én het schieten met losse flodders in je bedrijf.

We starten met een online sessie waarin we alvast kennismaken voorbereidende opdrachten geven, voor de deepdive van 2 dagen op 15/16 september. Op een prachtige locatie, centraal in het land, leggen we het fundament voor de komende weken in een kleine groep van max. 8 kennisondernemers. Zodat jij weet wat je wil, wat daarvoor nodig is en met een ijzersterke marketingstrategie aan de slag kunt.

Voel je de bezwaren al opkomen? Heb ik daar wel tijd voor? En mijn gezin / hond / kat dan? Mooi, dan is dit hét traject voor jou! Dit zijn namelijk precies de stemmen die jou in je bedrijf ook klein houden en patronen die we samen gaan doorbreken.

Of ben je juist toe aan 2 dagen ongegeneerd voor jezelf en je bedrijf? Dan ben je ook op de juiste plek want dat is exact wat je krijgt!

Vervolgens gaan we nog 10 weken intensief online aan de slag. Met wekelijkse expertsessies, intervisies, opdrachten, Q&A’s en een buddy-systeem zodat jij groeit met je bedrijf en als persoon. Met rust, plezier én resultaat.

We zijn achter de schermen bezig met de laatste voorbereidingen voor dit gloednieuwe, toffe traject. Merk je dat dit je aanspreekt en je nu al zin hebt om hiermee aan de slag te gaan?

Laat dan hier je e-mailadres achter om alle informatie te ontvangen. Omdat dit de eerste ronde is van het nieuwe traject krijg je ook nog een too-good-to-be-through-pre-sale-pilot prijs-korting😉 Of plan gewoon meteen een call in, scroll dan nog een klein stukje door.

Enthousiast?

Wil je meer informatie en alvast kennismaken om te kijken of dit traject wat voor je is? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via de kalender hieronder en dan spreken we je snel!